O nama

25

godina iskustva

Razinu kvalitete naših usluga osiguravamo aktivnim praćenjem stručnih aktualnosti i zakonskih promjena putem literature, seminara i radionica.

Vlasnica poduzeća, ovlašteni računovođa Božena Lišić, univ. bacc. oec., predsjednica je tijela koje okuplja struku na našem području - Udruge RIFRI - čiji su članovi financijski djelatnici svih profila kao i računovodstveni servisi Primorsko-goranske županije, a ujedno je i član predsjedništva jedne od najvećih savjetodavnih kuća u Hrvatskoj, RIF (Računovodstvo i financije) Zagreb.

U našem operativnom timu kombiniramo energiju mladih generacija sa znanjem i iskustvom starijih, a razinu kvalitete naših usluga osiguravamo aktivnim praćenjem stručnih aktualnosti i zakonskih promjena putem literature, seminara i radionica.

Kod ugovaranja suradnje izrazito nam je važno da obje strane budu potpuno zadovoljne i da sva komunikacija bude otvorena i transparentna, a uvjeti jasno definirani. S klijentima, kao i u vlastitom kolektivu, nastojimo graditi odnose temeljene na povjerenju i korektnosti. U slučaju bilo kakvih propusta s naše strane, poslovanje osiguravamo visokom policom osiguranja od odgovornosti, iako do sada nije bilo potrebe da se ta polica koristi.